Påls Mats Ersson’s Familj framför Pålsgard i Häradsarvet

Familjefoton | 1 kommentar

Påls Mats Ersson Familj

Från vänster: sonen Nils Påhls f. 1911, sonen Hjalmar Påhls f. 1904, dottern Emma Påhls f. 1902, systern Margit Ersson f. 1863, Påls Mats Ersson f. 1866
Fotograf är sonen och min far Albert Påhls f. 1905
Ägare till fotot, Mats Påhls

1 kommentar

  1. Hej!
    Jag heter Börje Lindén och har fritidshus i Mågsbo på norra Sollerön. Jag har ett minne av att Albert och Hjalmar Påhls hjälpte mina föräldrar omkring 1951 att bygga ett eller fler av husen på vår tomt. Det var timrade byggnader som tagits ned från fäbodar i socknen och som de reste. Jag var då 12 år. Vi kallade Albert och Hjalmar kort och gott ”Påhlspojkarna”. De var duktiga snickare.
    Med vänlig hälsning
    Börje Lindén

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste kommentarerna

Sök